Gastouder Monique is een kwaliteitsopvang in Amersfoort voor kinderen tot 4 jaar. We bieden de kinderen een prettige en vertrouwde plek in een huiselijke omgeving om geheel verzorgd en veilig de wereld te verkennen. Ook doen we buitenschoolse opvang, voornamelijk voor kinderen van de Caeciliaschool in de wijk Randenbroek. Voor buitenschoolse opvang van kinderen die op een andere school zitten, zijn er mogelijkheden in overleg.

Zoals je dat met kinderen moet doen, laten wij ons leiden door het steeds wederkerend ritme van de dag, de week, het jaar en de seizoenen. De huiselijke omgeving is compleet met de leuke tuin, waarin de speelweide met picknicktafel en trampoline een basis betekent voor de dagelijkse activiteiten. Creativiteit wordt onder andere aangeboden middels het gezamenlijk zingen, puzzelen, knutselen en tekenen.

Zoekt u in Amersfoort een vertrouwde en kleinschalige opvang voor uw kind? Dan laten wij u graag kennismaken met Gastouder Monique!
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en/of een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.

Gastouder Monique in Amersfoort is daarmee dé kinderopvang voor u en uw kind!