Uw ervaring met Gastouder Monique is erg belangrijk voor ons! Wij stellen het erg op prijs als u de moeite wilt nemen uw reactie en/of uw ervaring(en) met ons hier te plaatsen.

Gastouder Monique, Jan en dochter Annie-Jo zijn een fijn en flexibel opvanggezin. Warm, gezellig, open en vrolijk. In de zomer is de tuin een waar paradijs voor de kinderen en voor iedereen is er aandacht! Naast passie voor opvang zorgt Monique voor contact en verbinding tussen de ouders, door het Sinterklaasfeest, EHBO, avondvierdaagse en zomerfeest!
 
datum: 22 March 2017
gepost door: Marije Kapinga
Lieve leuke flexibele gastouder.
Samen met haar man Jan staat ze altijd voor de kinderen klaar.
Ze heeft veel ervaring en goede tips.

Een prachtige ( speel) tuin voor de kinderen.
En ze organiseert leuke evenementen.

Echt een topper!
 
datum: 21 March 2017
gepost door: I Marsman
Sinds mijn dochter 2 was, zit ze bij gastoudermonique. Monique werkt vrij flexibel, ik kan goed met haar afspreken, en ze zet het belang van de kinderen voorop. Met haar brede kennis en lange ervaring op het beroep biedt ze veel wijze en nuttige adviezen voor ouders en kinderen. Het is nu al 4 jaar bij haar, en ik ben tevreden.
 
datum: 21 March 2017
gepost door: Nhien Ly
Na anderhalf jaar bij Monique ben ik zeer tevreden over haar. Het hele gezin is superbetrokken, lief en gezellig. Niks is teveel: mee naar de huisarts, mijn dochter ophalen toen ik met pech langs de weg stond, extra opvangen op het laatste moment. Mijn dochtertje had het ook erg naar haar zin. Ze speelde de hele dag, veel liedjes zingen, buiten spelen, knutselen. Echt een goed en fijn adres.
 
datum: 22 December 2016
gepost door: E Roosjen
In september zit onze dochter 2 jaar bij Monique. Wat gaat de tijd snel, en wat heeft zij het leuk daar. Onze dochter wordt behandeld zoals Monique haar eigen dochter behandeld, en dat betekent voor ons dat onze dochter, en de andere vraagkindjes ook, met liefde opgevangen wordt!

Niet alleen heeft Monique een prachtige tuin wat een speelparadijs is voor de kinderen, maar binnen is er ook genoeg te doen! Spelletjes, dansen, luisteren naar voorleesverhalen, met elkaar spelen en eten en natuurlijk leren ze er het een en ander. Monique is lief en zorgzaam voor onze dochter, en wij brengen haar daar met een gerust hart heen.

Ook vind ik het erg fijn dat ik foto updates krijg via de app. Zo ben ik er toch een beetje bij. Fijn dat Monique hier de tijd voor neemt, zeker als je je kindje voor het eerst wegbrengt geeft dit zoveel rust!

Samen met Jan is zij een goed team. Je kunt alles aan ze vragen en alles is bespreekbaar. Zit je ergens mee? Of zie je het liever anders? Extra opvang nodig in geval van nood? Geef het gewoon aan! Ze bieden altijd een luisterend oor, en denken graag met de ouders mee.
 
datum: 20 May 2016
gepost door: Sharita van de Bunt
Moeder van Yara
Ik ben zeer tevreden over gastouder Monique. Zij is erg flexibel en denk met de ouders mee. Zij heeft 22 jaar ervaring en geeft goede adviezen en tips (als je dat zou willen).. Bedankt Monique!
 
datum: 07 December 2015
gepost door: Yvonne Kok
Een hele fijne en gezellige gastouder ,veel ervaring en dat is heel erg prettig!
Wij zijn erg tevreden !
 
datum: 28 October 2015
gepost door: Marjolijn Mennes
Onze dochter Lyonne heeft een heerlijke tijd gehad in de opvang bij Gastouder Monique. Ze is ruim 2 en half jaar bij Monique in de huiselijke opvang geweest. Voor ons een uitkomst en voor Lyonne een feest!
 
datum: 23 September 2015
gepost door: Mariette & Frank