Nieuwsbrief nr. 2

Wat was oktober toch een leuke maand, en wat hebben wij genoten van de kinderen in de kinderopvang bij Gastouder Monique.

Wat hebben wij zoal gedaan de afgelopen maand : wij hebben heerlijk op een aantal regenachtige dagen ons bezig gehouden met het thema Halloween. Zo hebben wij een dag de ramen versierd en de tuin Halloween klaar gemaakt, maar ook hebben wij ons een 1 middag gewijd aan pompoenen met gezichtjes te maken. Verder hebben wij ook ons een aantal keren vermaakt met play mais wat ontzettend goed is voor de motoriek van de kinderen, en natuurlijk hebben de kinderen zich ook ontzettend vermaakt met onze mega grote nieuwe doos dinosaurussen. En als het weer het toe liet dan gingen wij snel naar buiten om ons natuurlijk te vermaken met onze little tike loopauto’s wagenpark. En natuurlijk hebben wij met de vraagkinderen Annie-Jo haar verjaardag nog  even gevierd.

Nu even wat Sinterklaas nieuws.

2 december 2015 is het dan zover dan vieren wij het sinterklaasfeest van Gastouder Monique: nu hebben er al een aantal ouders aangegeven dat zij komen op deze gezellige middag , MAAR EEN AANTAL NOG NIET dus ik vraag jullie om ons nog even te e mailen of jullie wel of niet komen en zo ja met hoeveel personen, dat kan natuurlijk gewoon naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit jaar verzorgd www.robinuscatering.nl  onze catering weer , wij zijn benieuwd wat voor een lekkere hapjes Robinus catering dit jaar weer klaar maakt.

Ik zal jullie nog wat leuks verklappen , dit jaar is er ook op het feest een professionele schminker dit word verzorgd Magnifique4you ( www.magnifique4you.nl) .

Zoals ik jullie in december 2014 al hebt laten weten vind er geen kinderopvang plaats op 2 december 2015, omdat wij dan gezellig, met hopelijk alle kinderen, het leukste kinderfeest van het jaar te vieren. Wij hebben er zin in, jullie ook?

Nog even wat nieuws uit de media.

Ik vond het weer super leuk om de nieuwsbrief voor deze maand te maken , en ik hoop dat jullie aan het lezen net zoveel plezier beleven als ik aan het maken van deze nieuwsbrief.

Groeten van Gastouder Monique.