Nieuwsbrief nr. 4

Nieuwsbrief1

Sinterklaas is al weer in Spanje en wij hebben de gezellige kerstsfeer weer omarmt. Toch nog even een terugblik op het geweldige Sinterklaasfeest. Wat was het een leuk kinderfeest en wat werden Jan en ik verrast door Yvon en Ellen, geweldig en bedankt dames. Ook de hapjes waren heerlijk van Richard en natuurlijk Mariette die ons weer geheel belangeloos helpt om ons van mooie foto’s te voorzien. Als het goed is hebben alle aanwezige een link gekregen waar deze foto’s op te bewonderen zijn. En wat waren de kinderen toch mooi geschminkt , ontzettend leuk om de kinderen zo te zien genieten, voor zulke vrolijke snoetjes doen wij het, maar ook ouders en grootouders hebben volop genoten, maar wij als gezin ook, kortom wij kunnen weer terug kijken op een geslaagd Sinterklaasfeest.

Ik heb van een aantal ouders de vraag gehad of wij rond kerst en oud en nieuw open zijn, zoals jullie in mijn vakantieplanning kunnen zien , die jullie in december 2014 hebben gehad is Gastouder Monique gewoon open, behalve op eerste en tweede kerstdag en natuurlijk nieuwjaarsdag.

Deze december Nieuwsbrief komt wat eerder dan jullie gewend zijn , maar dat komt door de feestdagen. Wij wensen de kinderen, vraagouders en grootouders en natuurlijk iedereen die deze nieuwsbrief leest , fijne kerstdagen en een gelukkig en een heel gezond 2016.

          

Veel leesplezier met deze laatste nieuwsbrief van 2015 en jullie zien de eerste nieuwsbrief in  2016 weer tegemoet.

Groeten Gastouder Monique.