Nieuwsbrief nr. 8

1

Nieuwsbrief Gastouder Monique,

2Avondvierdaagse 2016

Wij gaan met vraagouders en zelfs met een Oma de 5 km lopen. Opgeven kan nog tot en met 5 Mei, want 8 Mei gaan wij ons als groep inschrijven.
De avondvierdaagse 2016 wordt gehouden van 23 Mei t/m 26 Mei 2016. De starttijden zijn 18.15 uur op de startlocatie.
Mochten jullie nog mee willen lopen en jullie nog niet hebben opgegeven , stuur ons dan even een app of e mail !

Moederdag

De afgelopen periode zijn wij bezig geweest met het moederdag cadeautje, en wat hebben de kinderen hun best gedaan. De cadeautjes zijn nu mee naar huis toe, en wij zijn benieuwd naar de reactie van Mama.

3

Nieuw logeervriendje Borre,

4

Even voorstellen: ik ben Borre en ik ben sinds deze maand de logeervriend van de vraagkinderen, ik mag elk weekend met een vraagkindje mee om leuke avonturen te beleven. Ik neem mee mijn logeerkoffer en een aantal voorlees boekjes die over mij gaan. Dit bevordert, als de vraagouders de boekjes voorlezen, de educatieve ontwikkeling van het kind. Het maakt het extra leuk als vraagouders een foto maken van mij (Borre), actief bezig met de vraagkinderen. Uiteraard komt deze foto op mijn bedrijfspagina van facebook ( natuurlijk draagt Gastouder Monique er zorg voor dat de kinderen die niet op social media mogen, onherkenbaar gemaakt zijn op de pagina.)

5Speeltuin Gastouder Monique,

Wij hebben, zoals elk jaar weer, wat veranderingen aan gebracht in onze speeltuin zoals bijvoorbeeld nieuwe tuindoeken voor weer een andere look en wij hebben wat little tikes autootjes in de achtertuin gezet. Ook hebben wij in de maand April ons paviljoen geplaatst.

 

Nieuwsbrief verandering,

Vanaf April 2016 komt de nieuwsbrief alleen nog te staan op de website. Wel stel ik de vraagouders in kennis via mijn bedrijfsfacebookpagina Gastouder Monique.
6

Dit was de nieuwsbrief van April 2016 , wij wensen jullie veel leesplezier.

Groeten, Gastouder Monique.