Nieuwsbrief nr. 9

Veiligheidsspelden

Nieuwsbrief Gastouder Monique
 

Het was, zoals eigenlijk altijd, weer een leuke maand bij Gastouder Monique. Veel leuke activiteiten ondernomen zoals bijvoorbeeld picknicken in de tuin. We hebben lekker popcorn gemaakt, dat vonden de kinderen dat een feest. Sommige kinderen hadden dit nog nooit gedaan en wat is dan leuker om geluid uit de pan te horen ploppen om zo te zien dat mais popcorn wordt. Natuurlijk hebben wij ook veel gedanst want dat blijft toch favoriet bij de kinderen.

Het was voor Gastouder Monique een korte maand , want wij zijn heerlijk 2 weken naar Oostenrijk op vakantie geweest. Maar wij waren ook blij dat wij daarna weer op onze lieve vraagkinderen mochten passen.

 

AvondvierdaagseAvond4daagse

23 Mei 2016 start de avondvierdaagse in Amersfoort en ik loop dan 4 dagen de 5 kilometer met vraagouders en kinderen en oma Thea. Wat zou het leuk zijn als de thuisblijvertjes hun vriendjes en vriendinnetjes aanmoedigen... Dus komen jullie een deze avonden ook een kijkje nemen?

 

Tuin

TuinbloemWij hebben onze tuin weer een zomerse en natuurlijk ook een kindvriendelijke look gegeven. De vraagkinderen zijn super enthousiast.

 

Annie-Jo

AnnieJoeAnnie-Jo gaat, zoals jullie weten, volgend schooljaar naar de middelbare school. Annie-Jo is heel hard aan het studeren voor de eind musical. Dit betekent voor vraagouders dat ik 1 Juli in de avond vanaf 18:00 uur niet kan oppassen. Want natuurlijk willen wij deze eind musical van onze dochter niet missen! Dit geldt ook voor de avond van 24 Juni.
Dus, vraagouders die ook af en toe gebruik maken van de avondkinderopvang , noteer DEZE 2 AVONDEN in jullie agenda.

 

Nieuwsbrief verandering

Sinds April sturen wij de nieuwsbrief niet meer per e mail. De nieuwsbrief wordt alleen nog op www.gastoudermonique.nl gepubliceerd onder het menu Nieuws. Wel stuur ik de vraagouders een WhatsApp-bericht als de nieuwste nieuwsbrief online staat en ook op onze facebookpagina geven wij aan dat de nieuwste nieuwsbrief online staat. Leuk weetje voor aanstaande ouders.

 

Tiny Perfection

Tiny Perfection heeft ontzettend leuke kraambezoek kaarten. Een kijkje op de Tiny Perfection facebook pagina is, denk ik, zeker de moeite waard.
Ik vind het in ieder geval super leuk en ik dacht dit wil ik toch even in de nieuwsbrief vermelden.


Dit was de nieuwsbrief van Mei 2016
Veel leesplezier.

Groeten,  Gastouder Monique