Nieuwsbrief September 2016,

 

 herfst

De maand September is alweer voorbij, en wat was het weer een leuke maand. Wij hebben heerlijk weer gehad en veel buiten gespeeld met de kinderen. Wij hebben gewerkt met het thema vormen, ontzettend leerzaam en educatief.Hier hadden wij een knutselopdracht aangekoppeld en dat was van een toiletrol een mooie lantaarn maken met een waxinelichtje er in dat op batterijen werkt. Een toiletrol daar zit een cirkel in, vandaar deze combinatie van educatief bezig zijn met een leuk knutselproject wat weer de de moteriek stimuleert.

 

Gastouderdag 17 September 2016

 

Zoals elk jaar was het 17 September de dag van de gastouder, deze dag is is het leven geroepen om te laten zien dat gastouder ook een echt beroep is maar ook om het gastouderschap op de kaart te zetten. Dit jaar is er ontzettend veel aandacht aan besteed door de bemiddelingsbureaus maar ook door vraagouders, dank daarvoor.

 

 

                                                                     SPONSORING 

 

VoetbalWat doet gastouder Monique zelf om het beroep gastouder op de kaart te zetten, gastouder Monique is in onderhandeling met een voetbalclub in Amersfoort om op het hoofdveld van desbetreffende voetbalclub een bord te laten plaatsen over het gastouderschap, mocht dit ver gevorderde vormen aan gaan nemen dan krijgen jullie later dit jaar hier meer informatie over.

                                                    

Sinterklaasfeest, 

Sinterklaas

Alles is bijna geregeld voor het Sinterklaasfeest van Gastouder Monique. De locatie is vastgelegd, de catering geregeld, de professionele schminker heeft ook een gaatje in zijn agenda gevonden en vandaag hebben wij ook gehoord dat onze vaste fotograaf geheel belangeloos het complete feest weer vastlegt. Dank je wel Mariette dat jij het voor onze onvergetelijke feest weer bij woont met jou camera. Wel een verzoekje aan de ouders willen jullie uiterlijk 30 Oktober doorgeven met hoeveel personen jullie komen, als het goed is hebben jullie de uitnodiging al ontvangen. Mocht dit niet zo zijn , laat het ons dan even weten!     

                                                                                                                       

 

 

De papa van Mairaell loopt voor een goed doel:

 

De Papa van Mairaell gaat hardlopen in Frankrijk voor de Children of Malawi. Hij loopt de Mont Ventoux hard omhoog om geld in te zamelen voor de kinderen in Malawi Dit doet hij op blote voeten.

 Malawi

 Natuurlijk hebben wij ook namens ons en onze vraagkinderen een bijdrage gestort. Wilt u zelf ook nog een donatie doen, dat kan dit ook natuurlijk. t.n.v. "DoGoodPromotions" onder vermelding van "Donatie Children of Malawi" met rekeningnummer NL09RABO 0149 987 986                                                                                                                        

                                              

Groeten Gastouder Monique

 

Met vriendelijke groet, Monique Marx