Nieuwsbrief Oktober 2016

 

 Nieuwsbrief Oktober 2016,

 wenseitket bedankt zwart

Het was de afgelopen maand, een maand met uiterste, Annie-Jo op 1 Oktober jarig waar zij veel kadootjes mocht ontvangen van vraagkinderen, helaas hebben wij 4 Oktober plotseling afscheid moeten nemen van mijn geliefde vader en opa, omdat opa bij ons gezin betrokken was kwam hij elke dag bij ons avondeten, dus ook de vraagkinderen missen opa, ik wil de vraagkinderen en vraagouders dan ook bedanken voor de steun die wij hebben mogen ontvangen en wat hartverwarmend dat jullie         op deze dagen bij ons waren.

 

 

HVCSponsor HVC

 

Gastouder Monique is nu een van de sponsoren van Hvc dat is een voetbalclub in Amersfoort, op het hoofdveld staat nu een groot bord met het logo van Gastouder Monique. Ik ben super trots dat ik dit heb kunnen doen, ook omdat Gastouder Monique het belangrijk vind om sport te stimuleren bij kinderen.

 

 

Knutselen,

Wij hebben met het thema herfst een mooie paddenstoel gemaakt met een waxine lichtje en wat zijn de kinderen trots op het resultaat, maar ook Gastouder Monique is super trots op het resultaat.

 

Educatief programma,

 Jokie en Jet

Deze week is onze bestelde educatieve programma binnen gekomen, de avonturen met Jokie en Jet. Ik moet mij hier nog op in lezen maar zo gauw wij hier op ingelezen zijn gaan wij hiermee starten.

 

 

Sinterklaasfeest,

 

 

Sint en zwarte PietOntzettend leuk dat bijna iedereen aanwezig is op het grote sinterklaasfeest van Gastouder Monique, zelfs oud vraagkinderen zijn aanwezig. Ik wil Annie-Jo bedanken dat ze ons zo goed heeft geholpen met de voorbereidingen, dank je wel lieverd.

 

 

Dit was de nieuwsbrief van deze maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet, Monique Marx