Nieuwsbrief november 2016 Gastouder,

 

Sinterklaas

 Als eerste willen wij iedereen bedanken voor de grote opkomst naar het grote sinterklaasfeest van gastouder Monique in de Stoethoeve. Wii hopen dat jullie allemaal een leuke middag hebben gehad en dat de kinderen hun cadeautjes mooi vonden. Ook hopen wij dat de agenda’s die wij speciaal hebben laten drukken in de smaak zijn gevallen bij de volwassen gasten. En wat had Nhien weer lekkere loempia’s gemaakt en S…… heerlijke brownies gebakken. Bedankt kanjers.

 

 

 

De maand november heeft vooral in het teken gestaan van Sinterklaas, dus ons thema was Sinterklaas. Dat was dus borstplaat maken en natuurlijk hebben wij ook pepernoten gebakken. Ook hebben wij maskers gemaakt met sinterklaas en pieten erop, natuurlijk hadden wij ook speciaal een schoorsteen gekocht en versierd. Dus een drukke maand waar de kinderen weer met plezier op terug kunnen kijken.

 

 images

 

 

Vakantiedatum van mei en de zomervakantie worden uiterlijk in januari aan jullie doorgegeven, hiervan ontvangen jullie persoonlijk bericht.

 

 

tekst speeltuin11 2016 

Groot groter grootst, wat zijn wij trots dat ik mag jullie mededelen dat onze vergunningen en toestemmingen rond zijn omtrent de tuin, onze tuin gaat van 50 vierkante meter naar ruim 100 M2, wat betekend dit voor de kinderen “NOG MEER SPEELPLEZIER”. De muur is al weg en er is al een schutting omheen geplaatst. Nu gaan we wegens de winter vroeg in het voorjaar verder. Dan gaan we nog kunstgras leggen om het helemaak compleet te maken. 

 

Met vriendelijke Groet, Monique Marx