Nieuwsbrief December 2016

 

Nieuwsbrief december 2016,

 

 gelukkig nieuwjaar

 

Als eerste wil ik de vraagouders en kinderen en de gastouderbureau’s een gezond en liefdevol 2017 toewensen.

 

                  afgelopen2016 PNG Clipart Image

 

Nu even een terugblik op 2016, wat hebben wij ontzettend genoten van de vraagkinderen. Gastouder zijn is heel veel liefde geven, maar ook ontvangen. Wat hebben wij genoten van de kleine boefjes. Wij hebben het afgelopen jaar veel met de vraagkinderen gedaan. Zo hebben wij geknutseld, heel veel voorgelezen, spelletjes gedaan maar ook hebben wij veel lekkers gemaakt,  zoals appelmoes, cupcakes en taart  die wij weer heel mooi hebben versierd.

 

AvondvierdaagseLeusden AvondvierdaagseLeusden2015 2

Ook hebben wij buiten de kinderopvang veel georganiseerd om de saamhorigheid van de kinderen nog meer te vergroten. Tevens was dit een mooie gelegenheid voor de vraagouders om elkaar beter te leren kennen.

Zo hebben wij de avondvierdaagse gelopen in Amersfoort en onze 2 jongste deelnemers waren nog geen jaar oud. Uiteraard hebben deze kanjers de 5 kilometer afgelegd in de buggy. Wat was het gezellig en wat was het leuk dat oma Thea alle 4 de dagen heeft meegelopen met haar kleinzoon. Kortom een prestatie om trots op te zijn.

 

 Ook hebben wij het zomerfeest georganiseerd. Dit was compleet met springkussen die wij hadden gehuurd , maar ook met een suikerspinmachine en als klap op de vuurpijl de heerlijke zelfgemaakte loempia’s van Nhien, ook een aantal andere vraagouders hadden lekkers meegenomen en dit in combinatie met onze zelfgemaakte eten hoefde niemand meer een avondmaaltijd. Kortom een hele gezellige dag en waar het weer ons ook nog eens gunstig gezind was. Wij hebben dan ook besloten om net zoals sinterklaasfeest de avondvierdaagse en het zomerfeest jaarlijks te laten plaats vinden. Ook het sinterklaasfeest was WEER een groot succes en iedereen heeft heel veel plezier gehad.

 

Evaluatieformulier

Ook zijn wij afgelopen jaar begonnen met een eigen evaluatie formulier , hier  staan vragen in die de vraagouders dan mogen invullen , om te kijken of gastouder Monique eventuele verbeter punten heeft. Na de formulieren retour  te hebben gehad mogen wij concluderen dat wij volgens de vraagouders geen verbeterpunten hadden, een mooier compliment kan je niet krijgen.

 

vakantie

 

Inloggen op de website 

Ook onze website heeft de nodige wijzigingen gekregen zoals bijvoorbeeld dat vraagouders nu een eigen inlogcode hebben en zo op een afgeschermde pagina onze vakantiedatums kunnen bekijken maar ook activiteiten die bij ons in de planning staan, het is dus van belang dat vraagouders een keer in de zoveel tijd inloggen.

 

 

 

Vergroting van de tuin

En dan last but not least de tuin van ons is van 50 vierkante meter naar ruim 100 vierkante meter gegaan, het was al een hele mooie speeltuin voor de kinderen maar het word nu een groot speelparadijs, die in maart in verband de winter helemaal klaar word gemaakt. 

 

Met vriendelijke groet,

Monique Marx